Hetkiä

Syyskuun 30. päivä. Syntymäpäivä. Lepopäivä. Työpäivä. Juhlapäivä. Yksi päivä muiden joukossa. Extended Essayn ensimmäinen virallinen deadline. Sunnuntai.Hulabaloo on ensimmäinen sana joka tulee mieleen miettiessä edellistä neljää viikkoa. Joistakin päivistä muistikuvat ovat hatarampia kuin toisista, mutta tyhjän panttina ei ole tullut lokoiltua. Toisen vuoden IB-vaatimukset alkavat todella painaa päälle samoin kuin yliopistoihin hakeminen, mutta myös paljon spontaaneja ja rentoja juttuja on mahtunut tähän kuuhun. Jonninjoutavaa löhöilyä kavereiden huoneissa, yöllisiä keskusteluja keskellä viikkoa, biljardipelejä, ulkona syömisiä puhumattakaan kaikista UWC-perinteistä. Iltapäivänokosia, tunneilla nuokkumista ja läksyjen kanssa painimista. Aurinkoisia aamuja ja sateisia iltapäiviä. Perinteinen syysflunssa. Kuumilla lähteillä ja joenrannassa vietettyjä hetkiä ja kaksi reissua Santa Fehen. Kaikki ne synttärijuhlat ja opiskelijakunnan pippalot. 


Nyt kun käy valokuvia läpi niin alkaa tajuta miten paljon lyhyeen aikaan taas on mahtunut. Kalenteri pitäisi olla käsillä jotta tästä postauksesta tulisi edes jollakin lailla järkevä, mutta jos nyt mainitaan edes kohokohtia. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna menin ekaa kertaa UWC-aikanani koulun ulkopuolelle kuuntelemaan elävää musiikkia. Keikka oli Santa Fessä sijaitsevassa Meow Wolf -elämysmuseossa (onko se sana?), joten jo keikkaa edeltävä paikkaan tutustuminen oli antoisaa, puhumattakaan illastamisesta yhdessä kaupungin parhaista intialaisista ravintoloista, India Housessa. Näistä huolimatta itse Remo Driven keikka ja toki myös pari vähemmän tuttua lämppäriä saivat tunnelman kattoon ja miettimään, miksei keikoille ole tullut mentyä aikaisemmin, opiskelijat kuitenkin kun järkkäävät niille reissuja aina silloin tällöin.

Meow Wolf, Santa Fe

Kampuksen ulkopuolista elämää on nähty myös Bueno Para Todos -exedin muodossa, kun porukkamme on lähtenyt Villanuevan kylään auttamaan kasvihuone- ja muissa projekteissa ja siinä sivussa aina kokkaillut hyvät murkinat koko porukalle. Kasvihuone on saanut katosharson suojakseen ja tänään oli vuorossa laventelintaimien istutusta. New Mexicon satokausi on tarjonnut kesäkurpitsoja, kaktuksen hedelmistä tehtyä pinkkiä mehua ja muitakin hedelmiä. Koulun farmilta ja kampukselta on saanut poimia muun muassa vesimelonia, runsaasti omenia ja päärynöitä. Syksyn sää on vaihtelevaa, toisinaan aurinkoista mutta välillä kovin sateista ja myrskyistä.Edessä on jälleen monta jännää juttua ja kalenteri on täynnä monta viikkoa etukäteen. Kohta on jo Halloween, lokakuun iso juhla, mikä on näkynyt marketeissa viikkotolkulla. Päivät lyhenevät, mutta se ei hidasta menoa kampuksella. Lokakuussa on myös monta tärkeää deadlinea ja ykkösvuotisten Southwest Studies, joka koittaa jo parin viikon päästä. Nyt vuorossa on kuitenkin tulevaan viikkoon valmistautuminen ja unille pääsy.

Erään sadekuuron jälkeen

Asuntolan 'dayroomin' koristuksia

Kuvaa New Mexicon Las Vegasista perjantai-iltana

Tilasin maustettuja ranskiksia ja sipulirenkaita, ainoa kasvissyöjän vaihtoehto hampparipaikassa 
Lauantai-iltapäivän aurinkoa Montezuman linnan kolmannessa kerroksessa

Vain silloin tällöin saunaan kaivaten,
SalliKommentit

Suositut tekstit